Cursus Adobe

Wil jij jouw bedrijf zelf kunnen voorzien van drukwerk en digitale uitingen? Dat kan met deze privé cursus!

Photoshop

Wat ga jij leren tijdens deze cursus? Ik leg jou alles uit over resolutie van afbeeldingen tot het vrijstaand maken van afbeeldingen. Ook leg ik uit hoe lagen en penselen werken. 

InDesign

Wat houd de cursus InDesign in? Tijdens deze privé cursus, krijg jij alles stap voor stap uitgelegd! Van een bestand openen/maken tot het drukklaar maken.

Illustrator

Tijdens de cursus Illustrator, leer ik jou de basis van illustrator! Wat kan je eigenlijk met dit programma? Ik leg jou de tools uit zodat jij zelf na deze cursus creatief aan de slag kan!

BEN JIJ GEINTERESSEERD?

Bij elke cursus beginnen we met de belangrijkste informatie, wat staat waar en hoe kan ik het snelst en efficient te werk gaan. In mijn informatieboek staat alles stap voor stap uitgelegd en handige tips en tricks. We beginnen met de vraag “Waarvoor wil jij dit gaan gebruiken?”. Zo kan ik het juiste programma aan jou uitleggen! En weet jij na deze cursus zelf hoe jij het gewenste product moet maken. Flyer, sociale media content, nieuwsbrief alles is mogelijk. Ik begeleid jou persoonlijk en zelfs na de cursus kan jij mij contacten als er toch nog dingen niet duidelijk zijn of nog andere vragen hebt!

Bij interesse stuur mij een mailtje e.s.laan@outlook.com of plan een vrijblijvende afspraak in.

WAT HOUD EEN DAG CURSUS IN?

KENNISMAKING

We beginnen met het invullen van een formulier. Wat verwacht jij van deze cursus wat weet je al en wat is voor jou het belangrijkste om te leren?

STAP VOOR STAP

Dan gaan we beginnen met de cursus! De cursus duurt een dag en we beginnen bij stap 1 het bestand openen en eindigen bij het opslaan en druk klaar maken. 

EVALUATIE

Bespreken de laatste dingen door en zorgen ervoor dat jij tevreden de deur uitgaat met ‘extra’ kennis van de adobe programma’s.