DIENSTEN

Wat ik voor jou kan betekenen!

^

Huisstijl

Je hebt maar één keer de kans om een goede eerste indruk achter te laten. Daarom is een juiste uitstraling van jouw logo én een huisstijl die bij jouw doelgroep past sterk van belang. 

^

Drukwerk

Omdat een perfecte opmaak en druk belangrijk is. Er is zoveel meer dan een standaard papiertje en die mogelijkheden laat ik jou graag zien. Of het nu gaat om briefpapier / brochure / magazine / visitekaartje / rolbanner of een jaarverslag, alles is mogelijk.

^

Website

Een professionele uitstraling van jouw bedrijf: iets wat de klant bijblijft. Makkelijk te onderhouden en zelf aan te passen zodat kleine veranderingen snel en eenvoudig mogelijk zijn.

^

Fotografie

Of het nu gaat om product-/ website foto’s of voor social media accounts. Foto’s hebben veel te maken met de eerste indruk waarvan de persoonlijke branding van je bedrijf tot leven komt.

^

Sociale Media

Het is belangrijk om jouw doelgroep te bepalen en een strategie neer te zetten. Daarna kijken wij samen hoe we dit het beste kunnen bereiken. Ik zorg ervoor dat jouw bedrijf onthouden wordt en de klant aanzet tot handelen.

^

Alles is mogelijk

Meerdere ideeën over het tot uiting brengen van het karakter van jouw bedrijf? Alles is bespreekbaar en mogelijk.