Vragen waar jij het antwoord op wilt weten!

^

Ontvang ik voorafgaand aan het project een planning?

Ja, jij ontvangt natuurlijk een planning van het hele traject. Dit traject doorlopen wij samen, waarbij wij deadlines bespreken en zorgen dat wij samen tot het gewenste resultaat komen.

^

Wat doe jij eigenlijk?

Deze vraag krijg ik vaak gesteld! Ik ben van alle markten thuis. Je kan het niet gek genoeg bedenken of ik kan het voor jou maken. Eigenlijk is mijn werk jouw bedrijf goed in de markt te zetten. Jij bent het product ik de marketing.

Hier een opsomming van mijn werkzaamhedenlogoʼs, huisstijlen, brochures, folders, flyers, uitnodigingen, advertenties, posters, verpakkingen, websites, visitekaartjes en nog veel meer.

^

Wie heeft de rechten van het grafisch ontwerp?

Nadat wij het project hebben afgerond ben jij als opdrachtgever de eigenaar. Jij hebt dan onbeperkt gebruikersrecht.

De auteursrechten blijven eigendom van Creative Studio Elise Laan. Dat houdt in dat de opdrachtgever niet zonder toestemming iets kan veranderen of doorverkopen.

^

Kan Creative Studio Elise Laan ook drukwerk verzorgen?

Natuurlijk! Ik kan alles uit handen nemen. Ik heb goede contacten met verschillende drukkerijen, ik houd deze scherp zodat ik jou altijd het mooiste drukwerk kan leveren voor de juiste prijs.

^

Welke bestanden krijg ik van mijn logo?

Welke bestanden kan jij verwachten als je een logo afneemt;

  • PGN (transparante achtergrond)
  • JPG
  • EPS

Zo kun jij het logo voor alles gebruiken, alle types drukwerk maar ook digitaal gebruik natuurlijk! Bij levering van de bestanden ontvang jij ook een uitleg van mij met wat je wanneer het beste kunt gebruiken. Heeft de drukker toch een ander bestand nodig (bijvoorbeeld pdf), kun jij mij altijd contacten.

^

Voor welke stijl kan ik bij jou terecht?

Verschillende stijlen. Ik ben van mening dat als je een goede grafisch vormgever bent je eigenlijk geen vaste stijl hebt. Ik kan mij goed inleven in jouw bedrijf en zo elke gewenste stijl maken. Elk bedrijf is uniek en moet dit ook uitstralen!

Heb jij nog een vraag?

MAIL MIJ GERUST MET JOUW VRAAG EN IK BEANTWOORD HEM ZO SNEL MOGELIJK. (Mail direct)